Nyheter

EM-guld till Jonatan Ståhl

Jonatan Ståhl slog till med ett överraskande guld på EM-sprinten i Lettland. Ståhl vann efter en sekundfight med bulgaren Stanimir Belomazshev. Segermarginalen skrevs till två sekunder. I damklassen blev det svenskt silver och brons genom Evelina Wickbom och Elin Schagerström.

Linda Lindkvist missar EM-sprinten

I morgon startar EM i skidorientering i Madona, Lettland. Tävlingarna inleds med sprint och det finns stora svenska förhoppningar, inte minst på damsidan. Dessvärre kommer inte suveräna världscupledaren Linda Lindkvist till start på grund av förkylningssymtom.

Söndagsträning och stugan är öppen!

På söndag drar vi igång med söndagsträningarna igen, som vi längtat!

Varmt välkomna kl 10:00, fika serveras från kl 11:00.

Det brukar vara ett gäng som ger sig ut på promenad/löprunda strax efter 10. Vill man ha sällskap bör man vara där då men det går bra att komma när det passar en bäst.

Stugan stänger vid kl 13:00.

Håll utkik i kalendern för klubbens aktiviteter och stugvärdar

Nytt år, ny hemsida!

Om ni inte har varit inne tidigare så ser ni nu att hemsidan ser annorlunda ut! Vi har tidigare haft vår hemsida via IdrottOnline men de har tagit bort den funktionen så numera har vi gått över till WordPress. Vi hoppas att ni ska vara lika nöjda med denna och att ni hittar den information ni behöver.

Känner ni att det är något som saknas eller behöver ändras. Tveka inte utan hör av er till Pernilla Karlsson alternativt maila till info@ok-mark.com.

2 x Riksläger – Idre Fjäll 25-30 juni

Till sommaren arrangeras det två läger parallellt i Idre Fjäll. Det är RIKSLÄGER Ungdom och RIKSLÄGER junior/senior (fd U25-camp).

Med start efter SM Ultra söndagen den 25 juni arrangeras Riksläger både för ungdom och för junior/senior på Idre Fjäll. Ungdomarnas läger följer samma mönster som tidigare år med en massa olika träningar, många nya kompisar och en spännande äventyrsdag.

RIKSLÄGER junior/senior är det läger som tidigare hette U25-camp och riktar sig till ALLA juniorer och yngre seniorer. Lägret är uppdelat i två spår, Utbildning/Träning och Träning/Tävling.

UTBILDNING OCH TRÄNING
Du kan välja att utbilda dig under veckan kombinerat med egen träning eller andra aktiviteter som Idre Fjäll erbjuder. Utbildningarna är Kartritning, Banläggning, Ledarskap/Barnträning med samma grymma, unga utbildargäng som tidigare år!

TRÄNING OCH TÄVLING
Du kan också välja att enbart träna och tävla hela veckan. Träningarna kommer delvis vara desamma som används veckan innan på landslagets JVM Pre Camp och tävlingarna är förutom SM Ultra, Idrefjällveckans 3-dagars med jaktstart sista dagen. Träningsansvariga finns på plats hela veckan.

Inbjudan med all info om båda lägren kommer ut i början av nästa år efter att Riksläger Vinter är avslutat.

Frågor?
Riksläger ungdom: johanna.wallinder@orientering.se
Riksläger junior/senior: tomas.yngstrom@orientering.se

Generated by Feedzy