2 x Riksläger – Idre Fjäll 25-30 juni

Till sommaren arrangeras det två läger parallellt i Idre Fjäll. Det är RIKSLÄGER Ungdom och RIKSLÄGER junior/senior (fd U25-camp).

Med start efter SM Ultra söndagen den 25 juni arrangeras Riksläger både för ungdom och för junior/senior på Idre Fjäll. Ungdomarnas läger följer samma mönster som tidigare år med en massa olika träningar, många nya kompisar och en spännande äventyrsdag.

RIKSLÄGER junior/senior är det läger som tidigare hette U25-camp och riktar sig till ALLA juniorer och yngre seniorer. Lägret är uppdelat i två spår, Utbildning/Träning och Träning/Tävling.

UTBILDNING OCH TRÄNING
Du kan välja att utbilda dig under veckan kombinerat med egen träning eller andra aktiviteter som Idre Fjäll erbjuder. Utbildningarna är Kartritning, Banläggning, Ledarskap/Barnträning med samma grymma, unga utbildargäng som tidigare år!

TRÄNING OCH TÄVLING
Du kan också välja att enbart träna och tävla hela veckan. Träningarna kommer delvis vara desamma som används veckan innan på landslagets JVM Pre Camp och tävlingarna är förutom SM Ultra, Idrefjällveckans 3-dagars med jaktstart sista dagen. Träningsansvariga finns på plats hela veckan.

Inbjudan med all info om båda lägren kommer ut i början av nästa år efter att Riksläger Vinter är avslutat.

Frågor?
Riksläger ungdom: johanna.wallinder@orientering.se
Riksläger junior/senior: tomas.yngstrom@orientering.se

Följ och dela
fb-share-icon