Höstens Mtbo-träningar / Svenska Cupen i Mtbo

OK Mark hade planerat att arrangera två Mtbo-träningar i höst. När vi planerade det visste vi inte att vi skulle arrangera Svenska Cupen under våren 2025. Då kommer vi att vara vid Örbyhallen och utnyttja området Mellan Örby – Haratången – Gullberg. Där hade vi även tänkt ha de planerade träningarna. Nu måste vi spara detta område. Vi stugan har vi varit så mycket att det är svårt att göra banor som inte är för lik de vi redan haft. Därför har vi valt att ställa in träningarna.

Till våren kommer det att bli provcykling för våra medlemmar av banorna till Cuppen. Det kommer att vara minst två tillfällen. Sedan hoppas vi att några av våra grannklubbar ska arrangera Mtbo-träningar.

Före och under Cup-helgen kommer vi att behöva funktionärer. Vi är ju en ganska liten klubb så det kommer att vara nödvändigt att så många som möjligt kan hjälpa till. Vilken helg det blir är inte spikat men någon gång under maj eller precis i början av juni kommer det att bli.

Kartritningen kommer att börja i september för att vara klar innan det blir vinter. Sedan blir det naturligtvis finjusteringar under våren. Tillsättning av personal kommer att ske successivt med början under september. Först kommer chefer för de olika ansvarsområden utses. Efter hand kommer vi sedan att fylla på med övriga funktionärer. I början av nästa år bör vi ha in fullständig funktionärs stab.

Följ och dela
fb-share-icon