Naturpasset 2024

Vill du motionera och uppleva naturen är orientering ett perfekt motionssätt som passar de flesta och står för en härlig upplevelse med kartan i handen. OK Marks naturpass är placerat runt IFK Örbys Motionsspår / Hanatorp och runt Dräggsjön / Två Skyttlar. Kartan är dubbelsidig.

Naturpasset är Svenska Orienteringsförbundets friskvårdssatsning. Kontrollerna sitter ute till och med 30 september.

Mer information om hur det fungerar finns på Naturpassets egna hemsida www.naturpasset.se

Hur går det till?
Kontrollerna är markerade med en metallstolpe och på denna står kontrollens nummer och en bokstav. Bokstaven skriver du in på rätt plats på startkortet eller så kan du registrera direkt på Naturpasset.se genom att skapa ett konto och skriva in koden där.

Var med i utlottningen av presentkort!
För att delta i den lokala utlottningen av presentkort måste du besöka minst 30 kontroller. Fota ditt startkort och skicka in det tillsammans med ditt namn och telefonnummer till naturpass@ok-mark.com , märk mailet med ”Naturpasset utlottning”. Du kan även registrera direkt på Naturpassets hemsida.

Naturpassets egna Fototävling
Läs mer om tävlingen och förutsättningarna på Naturpasset.se Lycka till i skogen! Kontrollerna sitter ute till och med 30 september 

Naturpasset finns att köpa på följande försäljningsställen:

(Hanatorps Camping öppnar först till valborg 1/5)

För mer information om klubben, besök www.ok-mark.com eller maila din fråga till info@ok-mark.com 

Följ och dela
fb-share-icon